Zánkai Hírmondó – 2023. április

Kedves Zánkaiak, kedves Újságolvasók!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, Mózes Krisztián vagyok, a Zánkai Hírmondó újdonsült főszerkesztője. A szerkesztőség munkájában 2021 óta veszek részt, korábban a fővárosban dolgoztam önkormányzati és turisztikai lapoknál is. Emellett igyekszem Zánkának is aktív polgára lenni, a Zánkai Ifjúsági Klubbal több programot szerveztünk, az iskolában pedig tehetséggondozó tanfolyamot tartok. Tavasztól őszig születésem óta, végleg 2020 óta vagyok zánkai, kislányunk is ide járt óvodába, most pedig már a Bozzay padját koptatja.

Olyan Hírmondót szeretnék, amely minél több olvasó számára kínál érdekes tartalmat: az önkormányzati oldalak mellett helyet kapnak benne a falu életének hírei, hasznos tudnivalók, de lesznek magazinos tartalmak is. Célom az, hogy az újság hűen tükrözze településünk sokszínűségét. Igyekszem felnőni elődeimhez, és folytatni az utat, amelyen T. Horváth Lajos, Filepné Kovács Julianna és Böhm Tamás elindították a lapot.

A lap csütörtökön már a postaládákban lesz.

Mózes Krisztián

Helyreigazítás: Lapzárta után vettük észre, hogy a 6. oldalon, az Egyesületi hírek rovat felsorolásából kimaradt a Nevesincs Színjátszókör két, újonnan beválasztott tagja, Siposné Bányai Ildikó és Török Gyula. A hibáért az érintettektől elnézést kérünk.

A Zánka Község Önkormányzatának hírmondó kiadványának legújabb és minden korábbi száma weboldalunkon itt elérhető.