Jogi nyilatkozat

A zanka.hu honlap tulajdonosa Zánka Község Önkormányzata.

A honlap látogatásával a látogató elfogadja a honlap tulajdonosa által meghatározott feltételeket. A honlap tulajdonosa megtesz minden ésszerű erőfeszítést annak érdekében, hogy a honlapon közölt információk naprakészek, a valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek, az esetleges pontatlan adatközlésből eredő károkért azonban nem felel.

A tulajdonos nem felel továbbá azokért a tartalmakért, amelyeket a honlapon a felhasználók közvetlenül helyeznek el.

A honlap olyan linkeket tartalmazhat, amelyek más internetes oldalakra vezetnek. Ezen oldalak tartalmáért a tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal. A tulajdonos fenntartja ugyanakkor magának a jogot arra, hogy a honlapra külső felhasználók által feltett külső linkeket ellenőrizze, szükség esetén törölje.

A zanka.hu honlapon található tartalom – ide értve többek között az oldal felépítését, kivitelezését, az oldalon található szövegeket, képeket, fényképeket, grafikákat, illusztrációkat, hang- és videó anyagokat – Zánka Község Önkormányzatának, valamint a honlapot készítő és szerkesztő Webstyles Network Kft. közös szellemi alkotása. A honlap tartalma, illetve bármilyen alkotóeleme – a szabad felhasználás eseteit kivéve – csak a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseinek megfelelően, Zánka Község Önkormányzatának előzetes írásos engedélyével használható fel. Ha egy konkrét elemben (pl. szöveg, grafika, kép, fénykép) más forrás van feltüntetve, a felhasználáshoz a szerző hozzájárulása szükséges.

A honlapon megtalálható önkormányzati hírek, közlemények, felhívások a forrás – azaz a zanka.hu vagy Zánka hivatalos honlapja – megjelölésével szabadon felhasználhatók, az abban található információk megváltoztatása nélkül.

Zánka Község Önkormányzatának előzetes írásos engedélye nélkül a honlap szerzői jogi védelem alatt álló elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme közlési engedély esetén sem változtatható meg és nem használható fel a honlap tartalmától eltérő célra.