Áramszünet – 2016. március 25.

Tisztelt Ügyfelünk!

Folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezeték időszakos feszültségmentesítése.

A szükséges munkálatok elvégzésének érdekében 2016. március 25-én 08 óra 00 perctől várhatóan 16 óra 00 percig Zánka Ifjúság utca 46-66-ig és 43-63-ig, Naplemente utca 8-24-ig és 9-23-ig, Rákóczi utca 7-33-ig és 14-52-ig, Iskola utca, Újhegyi utca, Bozzay Pál utca, Árpád sor, Glóbusz utca, Vadvirág utca, Herczeg
utca teljes területén áramszünet lesz.

A szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt kérjük megértését! A tervezett üzemszünetekről internetes oldalunkon tájékozódhat: www.eon.hu

A balesetek megelőzése érdekében felhívjuk figyelmét, hogy az áramszünet ideje alatt hálózathoz csatlakoztatott áramfejlesztőt használni csak az E.ON-nal megkötött – a leválasztás feltételeit tartalmazó – üzemviteli megállapodás előírásai szerint szabad. Ezzel kapcsolatos bejelentéseit a túloldalon található helyileg illetékes régió telefonszámán várjuk.

Gallyazási felhívás

Kérjük az Ingatlantulajdonosokat, -kezelőket és -használókat, hogy gondoskodjanak az ingatlanjaikat érintő, azokon áthaladó vezetékeket elérő vagy megközelítő fák és növényzet metszéséről, illetve eltávolításáról!

Miért fordulunk Önhöz?

  • Mert a vezeték az Ön tulajdonában álló ingatlant érinti, keresztezi.
  • Mert a vezetéket az előírt távolságon belül megközelítő fák, növények vagy ezek ágainak visszavágása során szem előtt tudja tartani saját kertészeti, esztétikai szempontjait is.
  • Mert a vezetéket meghatározott távolságon belül érintő, megközelítő fák, növények élet- és balesetveszélyt, valamint áramszüneteket, feszültségingadozásokat okozhatnak.

A vezetékek biztonsági övezetének terjedelmére vonatkozó előírásokat a 2/2013. (1.22.) NGM rendelet tartalmazza.

Biztonság mindenekelőtt!

Kérjük, hogy előzetesen jelentse be a munkavégzés tervezett időpontját az áramhálózati társaságnál, hogy az érintett vezetékszakaszokat a munka megkezdése előtt feszültségmentesíthessük! A bejelentés elmulasztásából és a feszültségmentesítés elmaradásából adódó esetleges balesetekért, károkért nem vállalunk felelősséget!

A bejelentést a következő telefonszámokon teheti meg:

Győri régióközpont: 06 96/ 512 802
Tatabányai régióközpont: 06 34/ 513 802
Székesfehérvári régióközpont: 06 22/ 525 402
Veszprémi régióközpont: 06 88/ 591 202
Szombathelyi régióközpont: 06 94/ 514 202

Figyelem! Áramszünet-információ a másik oldalon!

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelen értesítésünkkel meghirdetett áramszünet és feszültségmentes állapot nem a biztonsági övezet tisztántartási munkák elvégzését szolgálja, ezért a túloldalon meghirdetett időpont alatt ilyen munkálatokat ne végezzen!

E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt.
9002 Győr, Pf. 17
www.eon.hu