Boldog Férfinapot kívánunk!

Ivó Napja a Férfiaké Zánkán!

Ti jelentitek számunkra a biztonságot, az erőt, gyermekeink Édesapját, a Férjet, a Társat, a Szeretőt, a Barátot, és még sorolhatnánk! A Ti ölelésetek teszi szebbé napjainkat! Ott vagytok mellettünk, mint Ezer-Mester, s mint Gyengéd Szerető, és még mi minden! Becsüljük, hogy vagytok nekünk! Szeretünk felnézni rátok és szeretünk Nőnek lenni mellettetek!

Még akkor is, amikor néha felrobbanunk dühünkben a szanaszét hagyott ruháktól, a felnyitott wc tetőtől, de ezeknek az apró bosszúságoknak azonnal nyoma vész, amikor az utcán sétálva észrevétlenül megfogjátok a kezünket. Amikor a reggeli ölelésnél egy csókot nyomtok az arcunkra! Amikor váratlanul, csak úgy kapunk Tőletek egy parányi meglepetést. Sokszor halljátok tőlünk, hogy jól elvagyunk mi Nélkületek is!

De az az igazság, hogy ez nem fedi a valóságot…

Ott vagytok mindenhol, a reggeleinkben, az estéinkben és éjszakáinkban, a vágyainkban, a gondolatainkban, a könnyeinkben és a mosolyainkban.

Kelletek nekünk, ez a színtiszta igazság!

Boldog Ivó Napot kívánunk Nektek ezzel a 2018-as Férfinapi műsorral, melyet a Zánkai Nevesincs Színjátszókör és a Magyar Tenger Népdalkör adott elő.

A videót köszönjük a Zánka TV-nek!

Jó szórakozást kívánunk!
Zánka Faluház