Forgalomkorlátozások Veszprém megyében – 2019. június 8.

I. Forgalomkorlátozás Zánka és Balatonfüred között

Motoros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Veszprém megyében szombaton délelőtt. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy motoros felvonulás miatt az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe:

A járműforgalom elől szakaszosan és időszakosan elzárják a rendőrök 2019. június 8-án, szombaton 9 óra és 11 óra között a Zánka (Erzsébet-tábor) – Zánka – Tagyon – Szentantalfa – Óbudavár – Mencshely – Dörgicse – Vászoly – Pécsely – Balatonszőlős – Balatonfüred (Sun City) útvonalon az úttest menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávját.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

(Forrás: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/forgalomkorlatozas-zanka-es-balatonfured-kozott)

 

II. Forgalomkorlátozás Alsóörs és Tihany között

Motoros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Veszprém megyében szombaton.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy motoros felvonulás miatt az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe:

A járműforgalom elől szakaszosan és időszakosan elzárják a rendőrök 2019. június 8-án, szombaton 12 órától az Alsóörs (Endrődi utca) – Csopak – Balatonfüred – Tihany – Aszófő – Balatonfüred – Csopak – Paloznak – Lovas – Felsőörs – Balatonalmádi – Alsóörs (Európa Kemping) útvonalon az úttest menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávját.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a közlekedőket, hogy a felvonuláson több ezer motoros részvételére lehet számítani, ezért kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

(Forrás: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/forgalomkorlatozas-motoros-felvonulas-miatt-3)