Jó reggelt Zánka! – 2020. május 1.

Jó reggelt Zánka!

Itt van május elseje! Zenés ébresztő!

 

Kezdődhet a Rendhagyó Online Majális!

Várjuk a képeket az online főzőversenyre 14 óráig, és az online rajzversenyre 17 óráig! 10 órakor közzétesszük a Facebook oldalunkon a puzzle verseny képeit is, a regisztrációs linkkel együtt.

Ne felejtsétek el, hogy 18 órakor indul a vetítés az elmúlt évek májusfa állításairól!

Jó szórakozást mindenkinek!

 

Rendhagyó Online Majális Zánka 2020
Töltsük a 2020-as Majálist egy kicsit másképp, egy kicsit máshol, de mégis EGYÜTT!

VIRTUÁLIS FŐZŐVERSENY:

Készítsd el kedvenc ételed, fotózd le, és küldd el a Faluház e-mail címére, vagy a Facebook oldalunk messengerén keresztül, névvel és az étel megnevezésével együtt. Jelige: „VIRTUÁLIS FŐZŐVERSENY”. A képet május 1. 14.00 óráig lehet beküldeni. A beküldött képeket megosztjuk a Faluház oldalán, és már indul is a verseny. A feltöltött képeket lehet lájkolni. A legtöbb lájkot kapott kép lesz az első!

 

PUZZLE VERSENY:

A verseny feltétele a feladvány oldalon történő regisztráció. A feladványokat május 1. 18 óráig lehet teljesíteni. 3 feladványt fogunk megosztani különböző nehézségi fokozatokkal. Feladat: minél rövidebb idő alatt kirakni a képeket, mely időket a regisztrációval tudjuk mérni. Az nyer, akinek a három kép kirakó átlaga a legjobb.

 

ON-LINE MÁJUSFA ÁLLÍTÁS:

18.00 órától megnézhetünk egy összeállítást az előző évekről. Lehet szurkolni, hogy sikerül, vagy nem sikerül???

 

ON-LINE RAJZVERSENY GYEREKEKNEK:

Rajzverseny aszfaltra, papírra, szoba falára… Téma: Hogyan képzelik el a gyerekek a majálist? Szülők, nagyszülők is segíthetnek, elmesélve, hogy régen milyenek voltak a május elsejék! A képeket május 1. 17.00 óráig lehet beküldeni a Faluház e-mail címére, vagy a Facebook oldalunk messengerén keresztül, névvel együtt. Jelige: „MAJÁLIS RAJZVERSENY”. A beküldött képeket megosztjuk a Faluház oldalán egy virtuális kiállítás keretében.

 

BÜFÉ:

Ingyenes büfét fogunk üzemeltetni minden résztvevő otthonában, korlátlan étel és ital fogyasztással, természetesen érintés mentesen, saját hűtőből!

 

ZENE:

Az elmúlt évek majálisához hozzátartozott a jó hangulatú zene, melyet Borda Lajos szolgáltatott. Így ezen a szokáson nem szeretnénk változtatni, ezért felkértük, hogy szigorúan otthoni karanténban szolgáltassa a majálisi zenét.

 

A versenyek eredményhirdetése május 1-jén este 20 órakor lesz.

Töltsük a 2020-as Majálist egy kicsit másképp, egy kicsit máshol, de mégis EGYÜTT!

Zánka Faluház