Nemzetiségi Szavazókör kijelölése Zánka településen

A Zánkai Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője, mint a Helyi Választási Iroda vezetője a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. tv. (a továbbiakban: Ve.) 77. § (1) bekezdésében meghatározott feladat- és hatáskörömben eljárva Zánka község nemzetiségi szavazókörének számát, sorszámát és területi beosztását, valamint a szavazóhelyiség címét a következők szerint állapítom meg:

Nemzetiségi szavazókör számaNemzetiségi szavazókör sorszámaNemzetiségi szavazókör területeNemzetiségi szavazókör címe
11Zánka község közigazgatási területeZánkai Óvoda 8251 Zánka, Iskola utca 4.

A szavazókor akadálymentesített.

Elrendelem a határozat 15 napra történő közzétételét Zánka község Önkormányzatának hivatalos oldalán (www.zanka.hu) és a Zánkai Közös Önkormányzati Hivatal és Kirendeltségei hirdetőtábláján.

A határozat ellen a határozat közzétételének időtartama alatt nyújtható be fellebbezés a Zánkai Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjéhez (8251 Zánka, Fő u. 29.). A fellebbezés illetékmentes.

A fellebbezést a Veszprémi Területi Választási Iroda vezetője (8200 Veszprém, Megyeház tér 1.) bírálja el három napon belül. A fellebbezésre megállapított határozat jogvesztő, az a határidő utolsó napján 16.00 órakor jár le. A határidőt naptári napokban kell számítani.

Letölthető határozat:
Határozat – Nemzetiségi Szavazókör kijelölése Zánka településen (PDF, 426 kb)

Lukács Ágnes
jegyző, helyi HVI vezetője