Öltöztessük ünnepi díszbe Zánkát!

Zánkai Adventi Naptár – ahogy mi készítjük!

Hamarosan itt az Advent, Karácsonyra készülünk, öltöztessük újra közösen ünnepi díszbe településünket! Faluházunk ismét egy közös játékra hív mindenkit!

Keressük azokat a családokat, intézményeket, vállalkozókat, akik szívesen bekapcsolódnának a játékba, és a saját dekorációjuk mellé kitennének egy kivilágított számot is!

Öltöztessük ünnepi díszbe Zánkát!

Az Adventi Naptár lényege, hogy akik részt vesznek a játékban, a megszokott dekorációjuk mellett jól láthatóan elhelyezzék az adott nap számát is, amit előzetesen kisorsoltunk. Így a 24 nap alatt egyre több ablak fog világítani, 24-ére pedig kinyílik az összes ablak. Az sem baj, ha többen jelentkeznek, hiszen egy nap több ablak is kinyílhat. Miután ünnepi fénybe borul egy-egy ház, ablak, vagy kirakat, indulhat a számkeresés! Bárki útra kelhet, hogy felfedezze az aktuális ablakokat. A játék élményét az is fokozza, hogy a résztvevők nem tudják pontosan, hogy melyik házszám alatt találják majd a feldíszített ablakokat, hanem egy kalandos séta alkalmával kell felfedezniük az ünnepi dekorációkat, a reggelente megosztott térkép alapján. Szóval egyenlőre nincs más teendő, mint elküldeni e-mailen, vagy telefonon a jelentkezéseket a játékra!

Jelentkezési határidő 2022. november 20.

Zánka Faluház
+36-30/553-8477