Polgármesteri tájékoztató

Frissítés:
Tisztelt Polgármester Asszony, Tisztelt Polgármester Kollégák!

Előző üzenetemben módosítanom kell, a harmadik teszt eredménye holnapra várható, így a végleges döntés holnap reggeli órákban történik meg remélhetőleg a teljes feloldással együtt.

Filep Miklós
polgármester


Tisztelt Polgármester Asszony, Tisztelt Polgármester Kollégák!

Mellékelten megküldöm Bszepezdi Polgármester Úr értesítését.
Az Operatív Törzs megalakítására vonatkozó tájékoztatását tudomásul veszem.
Egyben tájékoztatom Önöket, hogy a Monoszlói, Óbudavári koronavírus gyanús beteg megismételt mintavétele is negatív lett, így a lakáskaranténok és a további intézkedések feloldásra kerültek.

Kérem, és egyben nyomatékosan felhívom figyelmüket, hogy háziorvosunk – helyettesítési, megnövekedett üdülői létszám, járási ügyeleti feladatai, és az egyébként szokványos napi feladatait, valamint a koronavírussal kapcsolatos esetleges feladatait is figyelembe véve – idejével gondosan gazdálkodjunk, csak rendkívül indokolt esetben vegyük igénybe Doktor Úr idejét bármilyen plusz feladatellátásra.

Egyben javaslom-figyelembe véve településeink létszámát, valamint egymásra utaltságunkat, hogy a 8 településen meghozandó intézkedéseinket szükség esetén együttesen (8 polgármester) hozzuk meg. Természetesen fenti javaslatommal nem kívánom korlátozni Polgármester Kollégák döntéseit.

Tisztelettel:

Filep Miklós
polgármester
Zánka Község Önkormányzata


Tisztelt Címzettek!

Ahogy azt már telefoni beszélgetésünk során is jeleztem – tekintettel a kialakult coronavírus pandémiára – Operatív Törzs felállítása mellett döntöttem Balatonszepezden.
Alakuló ülése 2020. március 16-án 14,00 órakor lesz a Polgármesteri Hivatalban (8252 Balatonszepezd, Árpád u. 27. fsz. ülésterem), melyre tisztelettel meghívom.
Fentiekről tájékoztattam Filep Miklós polgármester urat is, a Zánkai Közös Önkormányzati Hivatal vezetőjét.

Tisztelettel:

Dr.Bocskov Petrov Jordán
polgármester