Tájékoztatás az önkormányzati választás zánkai jelöltjei számára

Önkormányzatunk lehetőséget biztosít az indulóknak a bemutatkozásra az alábbi módon és időpontokban.

Önálló program TV felvétele (Vass Gyula készíti) a Hivatal tárgyalójában május 13-án hétfőn, valamint  május 17-én pénteken 15.00-18.00 között. A rendelkezésre álló időkeret 5-6 perc. Ez egyéni bemutatkozás lesz, amelyet a youtube-ra és az Önkormányzat honlapjára felteszünk.

Május 31-én, pénteken 18.00 órakor a Faluházban valamennyi résztvevő részvételével lakossági fórumot tartunk, ahol lehetőség lesz az együttes, élőszóban való bemutatkozásra, valamint a választópolgárok, érdeklődők részéről felmerülő kérdések megválaszolására. Ezt a beszélgetést György Péter, a Honismereti Kör vezetője moderálja. A fórumon TV felvétel készül, amely szintén felkerül az előbbi hírközlési eszközökre.

Filep Miklós
polgármester

A Zánkai Hírmondóban a hagyományokhoz híven a választás előtt lehetőséget biztosítunk az önkormányzati választásokon induló jelölteknek a bemutatkozásra. A lap május végéig minden zánkai állandó lakos postaládájába eljut, pdf formátumban pedig a község honlapjáról elérhető lesz majd.

Bemutatkozását a e-mail címre várjuk május 11-ig. A bemutatkozó szöveg szóközökkel együtt legfeljebb 3.500 karakter legyen, és kérjük, csatoljon egy színes fényképet is, aminek a mérete meghaladja az 1 megabájtot.

Kérdés esetén örömmel állok rendelkezésére.

Mózes Krisztián
főszerkesztő, Zánkai Hírmondó
+36-30-48-24-013