Zánkai Adventi Naptár!

Minden évben egyre több ház bújik ünnepi ruhába Advent idején, ezért idén úgy gondoltuk, hogy egy kicsit kiegészítjük Zánka Adventi fényeit!

Faluházunk most egy közös játékra hív mindenkit!

Ki ne ismerné az adventi naptárt? Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt nagy öröm december elsejétől nap mint nap kibontani egy-egy ajándékot, mely szimbolikusan is jelzi az ünnepi várakozást.

Keressük azokat a családokat, intézményeket, vállalkozókat, akik szívesen bekapcsolódnának a játékba, és a saját dekorációjuk mellé kitennének egy számot is!

Öltöztessük ünnepi díszbe Zánkát!

Az Adventi Naptár lényege, hogy akik részt vesznek a játékban, a megszokott dekorációjuk mellett jól láthatóan elhelyezzék az adott nap számát is, amit előzetesen kisorsoltunk. Így a 24 nap alatt egyre több ablak fog világítani, 24-ére pedig kinyílik az összes ablak. Az sem baj, ha többen jelentkeznek, hiszen egy nap több ablak is kinyílhat.

Miután ünnepi fénybe borul egy-egy ház, ablak, vagy kirakat, indulhat a számkeresés! Bárki útra kelhet, hogy felfedezze az aktuális ablakokat. A játék élményét az is fokozza, hogy a résztvevők nem tudják pontosan, hogy melyik házszám alatt találják majd a feldíszített ablakokat, hanem egy kalandos séta alkalmával kell felfedezniük az ünnepi dekorációkat, a reggelente megosztott térkép alapján.

Szóval egyenlőre nincs más teendő, mint elküldeni e-mailen, vagy telefonon a jelentkezéseket a játékra!

Jelentkezési határidő 2020. november 20.

Böhmné Kocsis Szilvia
Zánka Faluház
+36-30-553-8477