Fotópályázat „ZÁNKA KÉPEKBEN” címmel

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Az Okályi Iván Kertbarát Kör és a Zánkai Faluház fotópályázatot hirdet ZÁNKA KÉPEKBEN” címmel.

Olyan fotókat várunk, amelyek szorosan kötődnek a településhez, a szőlőhöz, a borhoz és a balatoni tájhoz, azoknak értékeit, szépségeit bemutatja. A pályázat nyitott, nyilvános, bárki nevezhet.

A beküldési határidő: 2016. szeptember 30.

A beküldött fotópályázatok itt megtekinthetők.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

Pályázóként maximum 10 db digitális felvétel küldhető be JPEG formátumban. Beküldhető sorozat is, melyet a zsűrinek jogában áll megbontani. A sorozat egy képnek számít.

Pályázni csak regisztráció után lehet. Regisztrálni lehet a www.zanka.hu/fotopalyazat oldalon.

A pályázó vállalja, hogy a digitális fájlokat a e-mail címre elküldi, a kiírt határidőig. Továbbá, a pályázó vállalja, hogy a beküldött képek mellé egyidejűleg csatolja a képek technikai adatait, a képek leírását és a regisztráció során megadott nevet. Regisztráció nélkül beküldött képeket nem tudunk értékelni.

A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a szervezők a személyes adataikat kezeljék, a képeket a saját kiadványaiban és internetes felületein korlátozás nélkül, a szerző nevének feltüntetésével bemutassa.  A pályázó regisztrációjával kijelenti, hogy a kép szerzői jogaival Ő rendelkezik, a kép nem sérti harmadik személy jogait.

A digitális kép fájl mérete minimum: 1 MB, maximum 5 MB lehet, JPEG (JPG) formátumban. A képfájlok elnevezése: képcím, dátum (legfeljebb 40 karakter).

A pályázók a kép beadásával tudomásul veszik a pályázati feltételeket.

DÍJAZÁS

A pályázat kiírói által felkért szakmai zsűri az első három helyezett fotót díjazza.
A szakmai zsűrin kívül, közönségdíjakat is kiosztunk.

Várjuk a pályázatokat!

Okályi Iván Kertbarát Kör
Zánka Faluház