Ivó napjára szeretettel!

Kedves Férfiak!

Ne izguljatok, idén sem feledkeztünk meg a Férfinapról, hiszen ma Ivó napját írjuk, habár igaz, hogy ebben az évben egy kicsit másképp köszöntünk Benneteket. A nemzetközi férfinap novemberben 19-én van, de Zánkán már sok-sok éve Ivó napján ünnepeltük eme becses napot.

Szombaton online Férfinap lesz, így köszöntünk minden Férfiút!

Addig is a Hölgyeknek szeretnénk pár jó tanácsot adni, hogyan kedveskedhetnek a férfiaknak:

Mint minden ünnep kapcsán, most is felmerülhet bennünk a kérdés, hogy mit is ajándékozzunk a férfinapon a szeretett férfinak? Míg a nőnapon a férfiak szoktak kedveskedni a nőknek egy szép virággal vagy egy finom csokoládéval, így joggal merülhet fel bennünk a kérdés, hogy mégis mivel lehetne a férfiakat megajándékozni? Mivel a férfiak jobban szeretnek virágot adni, mint kapni, így bátran vegyünk inkább valami mást férfinap alkalmából. Ez lehet egy apró kis meglepetés, vagy főzzünk egy finom vacsorát, mellé egy finom bort, de egy kettesben töltött nap is jó ajándék lehet.

Szóval Hölgyeim rajtra fel! Lepjék meg a férfiakat, mi pedig szombaton online ajándékkal lepjük meg őket! Addig is csatoljuk az elmúlt évek Férfinapi plakátjait, hogy egy kicsit nosztalgiázzunk!

Üdvözlettel:
Zánka Faluház